DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Historie 2017/2018

6. ročník školní florbalové ligy ZŠ Semice 2017/2018

 

16.5. Předpoklady finále se do puntíku naplnily. Konečný stav finálového utkání 8:5. Po vyrovnaném prvním poločasu, ve druhém udeřili Půlčíci během několika málo vteřin hned třikrát a bylo rozhodnuto. Kopyta však podali sympatický výkon a velkému favoritovi vzdorovali poměrně dlouho. Mezi dalšími individuálně oceněnými byli také Filip Vavroušek a Štěpán Duška. Ostatní kategorie viz níže. Více v záložce Play off. Fotogalerie  na semickém prostoru.

9.5. Zápas o třetí místo nakonec urvali gólem ze standartní situace pár vteřin před koncem hráči Vyšehradu. Konečný výsledek 6:5

7.3. Dohrána základní část 6. ročníku školní florbalové ligy. Semifinálové dvojice už známe. V tomto posledním kole se rozhodovalo už jen o kanadských bodech. Vítězem kanadského bodování se stal opět Pepa Procházka a právem mu náleží "Petr Hobík Trophy".  Pepovi Procházkovi již od minulého ročníku také náleží cena legendy a po něm pojmenovaná soška pro trojnásobného vítěze ŠFbL "Pepa Procházka Trophy".

Pro nejlepšího střelce si nakonec došel Jakub Vlček, který měl stejný počet gólů jako loňský nejlepší střelec Filip Vavroušek, ale vyšší počet asistencí, které tedy rozhodly. Závěr ligy byl však z tohoto pohledu ovlivněn absencí obou brankářů a mnohdy došlo k jejich náhradě začínajícími a nezkušenými gólmany.

Pro cenu nejužitečnějšího hráče s nejvíce asistencemi si i přes poslední absolutně nezvládnuté kolo došel Pepa Kudrna, který potvrdil loňské těsné druhé místo, kdy měl stejně asistencí jako vítěz David Martínek, ale méně vstřelených branek.

Cenu nejlepšího brankáře a po sobě pojmenovanou cenu "Matěj Krmela Trophy" i pro další ročníky a další legendární brankáře, získal Matěj Krmela.

Nejlepší hráčkou se stává Denisa Mocová.